DIGITAL AUDIOBOOK MEA CULPA FOR DOWNLOAD

Συνδεθείτε με το site www.studioamid.gr και ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΔΡΑΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕΑ CULPA ή ζητείστε τη Διπλή Έκδοση (Έντυπο και Ηχητικό Βιβλίο σε CD

Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Η Μελίνα, το χαστούκι από τον Καραμανλή, ο Αλέξανδρος Ρήγας...και η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Η Μελίνα Καραπαναγιωτίδου, η πολύ γνωστή και αγαπητή performer του ρεπορτάζ, της δημοσιογραφίας και της επικοινωνίας αποτελεί μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις των φετινών αυτοδιοικητικών εκλογών, πέρα από ιδεολογίες και κόμματα. Κατεβαίνει υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με το συνδυασμό του Απόστολου Τζιτζικώστα «Αλληλεγγύη-Σύγχρονη Ανθρώπινη Μακεδονία»



Διακρίνεται για τις πρωτοποριακές ιδέες και την μέχρι παρεξηγήσεως ευθύτητά της, ενώ δε διστάζει να ασκήσει κριτική και αυτοκριτική , χωρίς να λαμβάνει υπόψιν της το λεγόμενο πολιτικό κόστος. Άλλωστε έχει μείνει στην ιστορία το χαστούκι που έφαγε το 1992 από τον τότε Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Καραμανλή , όταν τόλμησε να τον ρωτήσει για λογαριασμό της τηλεόρασης του ΑΝΤ1 , εάν υπάρχει ενδεχόμενο αποφυλάκισης των Απριλιανών.
Ενώ η στενή της συνεργασία με τον Αλέξανδρο Ρήγα σε θέματα επικοινωνίας παραστάσεων λέγεται πως ενέπνευσε τον αγαπητό σεναριογράφο και σκηνοθέτη να γράψει , με μπόλικη βέβαια μυθοπλασία, το ρόλο  της διευθύντριας φυλακών που υποδύθηκε η Μίρκα Παπακωνσταντίνου στο γνωστό τηλεοπτικό σήριαλ "Οι Στάβλοι της Εριέττας Ζαίμη". Αυτό το τελευταίο δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ, αλλά ούτε και διαψεύστηκε. 


Πάντως ο κόσμος της δείχνει την αγάπη και την εμπιστοσύνη του, όπου και εάν βρεθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου