DIGITAL AUDIOBOOK MEA CULPA FOR DOWNLOAD

Συνδεθείτε με το site www.studioamid.gr και ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΔΡΑΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕΑ CULPA ή ζητείστε τη Διπλή Έκδοση (Έντυπο και Ηχητικό Βιβλίο σε CD

Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

Η Μιχαέλα Κυργιαφίνη "αφηγείται" ένα "μουσικό παραμύθι" για "Άνθρωπους και ανθρώπους"

Θα μπορούσε να πρωταγωνιστεί  ως  αφηγήτρια σε ένα μουσικό παραμύθι με τη μορφή audiobook.  Αυτό τουλάχιστον  αποπνέεται από   τη νέα δουλειά της υπερταλαντούχου δημιουργού και ερμηνεύτριας από τον Πολύγυρο Χαλκιδικής , της 23χρονης  Μιχαέλας Κυργιαφίνη,  που έχει τίτλο «Άνθρωποι και ανθρώποι». Μια δουλειά "ακριβή"  στις μουσικές, στιχουργικές και ερμηνευτικές λεπτομέρειες, αλλά και στη φιλοτέχνηση του εξωφύλλου και των εσωτερικών περιεχομένων. 


Η συγκεκριμένη δουλειά είναι σχεδόν αποκλειστικά δικό της μέλημα , καθώς  υπογράφει τη μουσική, τους στίχους, τις ενορχηστρώσεις, την παραγωγή, την ερμηνεία , αλλά και την εκτέλεση 4 τουλάχιστον οργάνων.  Η διαρκώς ανερχόμενη δημιουργός και ερμηνεύτρια από τον Πολύγυρο Χαλκιδικής κάνει την προσπάθειά της βασιζόμενη στις δικές της δυνάμεις και τη στήριξη της οικογένειάς της και πρωτίστως του πατέρα της , αλλά και ορισμένων καλών φίλων. Η πρώτη δουλειά της με τίτλο « Ετών 21» κυκλοφόρησε πριν από δύο χρόνια με τη συμμετοχή μάλιστα του Διονύση Τσακνή και του Χρήστου Θηβαίου.








1 σχόλιο:

  1. ένα μαργαριτάρι ακριβό κόσμημα,η ΜΙχαέλα έμαθε να διαβαίνει τον μοναχικό δρόμο της δημιουργού, έτσι την γνώρισα έτσι συνεχίζει μέχρι σήμερα, αγαπάει να τραβάει μπροστά να κάνει αυτό που της αρέσει κι αν βρεθεί κάτι μπροστά της εμπόδιο προτιμά να το γκρεμίσει,αγωνίζεται για αυτό που έχει βαθιά μέσα της και το παλεύει, δεν είναι τυχαία η διαδρομή της, δεν την πήρε κάποιος απ'το χέρι να την καθίσε σε ακριβό κάθισμα, αυτή έμαθε να σκαρφαλώνει σε δένδρα γνωρίζοντας ότι η κορυφή είναι δύσκολη και τα κλαδιά λυγίζουν απ' τα βάρη ! καλό δρόμο να έχεις Μιχαέλα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή