DIGITAL AUDIOBOOK MEA CULPA FOR DOWNLOAD

Συνδεθείτε με το site www.studioamid.gr και ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΔΡΑΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕΑ CULPA ή ζητείστε τη Διπλή Έκδοση (Έντυπο και Ηχητικό Βιβλίο σε CD

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

OI ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ MEA CULPA ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το φωτογραφικό άλμπουμ της παράστασης MEA CULPA σε κείμενο Κωνσταντίνου Ρόδη και σκηνοθεσία του συγγραφέα και του Ιωάννη Κυφωνίδη με τη Νέλλη Γκίνη να πρωταγωνιστεί. Τις φωτογραφίες τράβηξαν οι δημιουργοί Αποστόλης Αναστασόπουλος και Διονύσης Κούτσης κατά τη διάρκεια των παραστάσεων που δίνονται στην αίθουσα ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ στο ΙΔΡΥΜΑ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ.




Την πρωτότυπη μουσική υπογράφει ο Μιχάλης Αβραμίδης ο οποίος αποδίδει και τα θέματα της παράστασης ζωντανά με πιάνο επί σκηνής, ενώ τους φωτισμούς και τον ήχο ο Παναγιώτης Κουντουράς.










Μαζί με τη Νέλλη Γκίνη βρίσκονται στη σκηνή ο Κωνσταντίνος Ρόδης, ο Ιωάννης Κυφωνίδης, η Αθηνά Νάννου και ο Μιχάλης Αβραμίδης ,ενώ μέσω προτζέκτορα εμφανίζεται η Γιολάντα Μπαλαούρα.



Η επιμέλεια των κοστουμιών και των σκηνικών είναι της Ιφιγένειας Κυφωνίδου, το μακιγιάζ της Ειρήνης Μάκιου , η διεύθυνση παραγωγής της Βίλλυς Κουτσουφλιανιώτη , η οργάνωση της Χριστίνας Τζώρτζη και η εκτέλεση παραγωγής του Γιάννη Παπαθανασίου και της Dominus Productions
Πηγή: fashionart-lover.blogspot.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΚΟΥΤΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου